Necessita un advocat?

Consulti'ns els seus dubtes legals

Li donarem solucions ràpides i eficaces

PROXIMITAT

Tracte proper

ACCESSIBILITAT

Disponibilitat per tractar immediatament el seu cas

PERSONALIZACIÓ

Tracte personalitzat

TRANSPARÈNCIA

Claredat en la informació i en la comunicació

SEGUIMENT DELS ASSUMPTES

L’informem periòdicament del seu assumpte

RIGOR

Estudiem profundament el seu cas

COMPROMÍS

Portem el seu assumpte de principi a fi

DEDICACIÓ PROFESSIONAL

Treballem per obtenir el millor per a vostè

FILOSOFIA

L’Advocat LUCAS MUÑOZ DOMENECH és un professional autònom, col·legiat a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona i exercent des de l’any 2005, amb número de col·legiat 31.249, que presta diferents serveis jurídics i que assessora legalment a persones i empreses a fi de resoldre tot tipus de conflictes.

Les seves especialitats són el Dret Civil, el Dret Administratiu i el Dret Penal, en les que compta amb formació i experiència sobre tot des de la vessant processal.

Lucas Muñoz ofereix els seus serveis professionals i assessorament legal a Barcelona, àrea metropolitana i al Maresme i manté col·laboracions amb altres Advocats en les diferents branques del Dret, així com amb altres operadors tant jurídics com aliens al sector legal, per a poder donar la més àmplia resposta al client.

El seu mètode de treball es caracteritza per oferir al client un tracte i un servei de qualitat, completament transparent i personalitzat, a més de proper, sent la seva màxima la d’actuar amb total rigor, compromís i serietat en la realització de la tasca professional, comunicació, seguiment dels assumptes i efectiva resolució dels mateixos.